menu
Tópark

Bomba árakkal hívogat a Tópark

2017.05.10

A 2007/2008-ban kirobbant világválság hatását a teljes gazdaság megsínylette, az ingatlanpiac sem volt kivétel. A talpra álláshoz egy évtizednek kellett eltelnie, az ingatlanárak tavaly és idén érték el a krach előtti szintet.

Ez persze rossz hír azoknak, akik most vásárolnának új otthont, a Tópark „BE MY CITY” projekt viszont erre a helyzetre is tud megoldást. Igen, jól olvassák: a fővárostól egy buszmegállónyira, Törökbálint és Biatorbágy határán épülő új városrészben 430 ezer forintos négyzetméteráron is lehet lakást vásárolni az ingatlanfejlesztés újonnan induló ütemében. Az ajánlat azért is bomba jó, mert a hasonló fejlesztések ennél jóval magasabb árakat lőttek be és jellemzően 600 ezer forintos küszöbtől kínálják az új lakások négyzetméterét. A Tópark lakóingatlanjai nemcsak a pénztárcáknak, hanem az életérzést keresőknek is kecsegtető lehetőség, hiszen zöld környezetben és városnegyedi hangulatban, minőségi körülményeket biztosít az új lakók számára.

Csendes Balázs, a Tópark „BE MY CITY” üzletfejlesztési vezetője a Lokál érdeklődésére elmondta, hogy az általuk kialakított ingatlanok ideális választási lehetőségeket kínálnak azoknak, akik a főváros budai vagy újbudai részén nem találtak megfizethető árakat. – Olyan területen építkezünk, amelynek ötvenméteres szomszédságában van a Törökbálinti-tó, a Tópark projekt lakásainak jelentős része pedig éppen a víztükörre néz. Ráadásul a tó kiváló sportolási lehetőségeket kínál, főleg most, hogy a tavasz is beköszönteni látszik – fogalmazott. A négyzetméterárak meghatározása kapcsán jelezte, hogy a Tópark fejlesztői tisztában vannak azzal, hogy az ingatlanárak az utóbbi időszakban jócskán megugrottak – bár még így is csak a 2007/2008-as válság előtti szintet érték el –, mindez pedig nehezített pályát jelent a lakásvásárlóknak. – Ezért is próbáltunk olyan árat belőni, ami vonzó az új otthont keresőknek – mutatott rá.

A Tópark projekttel kapcsolatban tehát érdemes „képben lenni”, röviden össze is foglaljuk, melyek a főbb jellemzői a beruházásnak. A fejlesztés egy 20 hektáros területen zajlik, ahol 350 darab – 30 és 150 négyzetméter közötti, magas minőségi szintű – lakást alakítanak ki, amelyek mintegy ezer embernek szolgálnak majd otthonául. Ezek nagy részéhez terasz is tartozik és a terv szerint akár már ősztől beköltözhetőek.

Lokál.hu – 2017. 05. 10.

Tópark