menu
Tópark

Kis területigényű bérlőknek is kínál alternatívát a Tópark

2018.09.03

A fővárosi irodapiacon elsőként lép piacra a legmagasabb A kategóriában a kisbérlők számára irodaterületekkel a Tópark. Gyakorlatilag az irodapiac kialakulása óta nem épült olyan új bérirodaház, amelyben az akár 150 négyzetméteres területigényű bérlőket is ki tudta volna szolgálni –eddig. Pedig nagy igény van erre.

Mint ismeretes a Tópark Közép-Európa egyik legnagyobb, Magyarország legnagyobb komplex és egyben legkülönlegesebb ingatlanfejlesztése. Nem csupán egy épület komplexum, hanem egy olyan élettér, amely egy sikeres várost modellez, annak minden kellékével. Lakások, irodák, szálloda, konferenciaközpont kereskedelmi területek épülnek fel itt - egy Margitsziget nagyságú tó mellett, ragyogó megközelíthetőséggel, saját autópálya lehajtókkal, közvetlen buszjárattal.


A Tópark fekvése okán nem csak a fővárosba bérelhető irodát keresőlk, hanem a Budapest irányába bázist építők számára is érdekes lehet, hisz három kulcsfontosságú autópálya találkozásánál az M0-M1-M7 aranyháromszögében


található. Nem véletlen tehát a koncepció: mindenki tudja, hogy a Budapesten belül állandósult dugók, a parkolási nehézségek egyre inkább a városközponton kívül eső fejlesztések felé irányítja a bérlők egyre jelentősebb hányadát.


Az irodapiaci kínálatban több szempontból is új réspiaci kínálattal jelenik meg a Tópark. Kifejezetten az utóbbi időben egyre erősebben körvonalazódó kisbérlői igényekre válaszul az első ütemben rövidesen átadásra kerülő épületekben kínálnak számukra alternatívát. Építészeti megoldásai okán lehetőséget kínál a kifejezetten kis területet igénylők számára is. Akár már 150 négyzetmétertől is bérelhető jól elszeparálható irodaterület.


Abban is eltér ez a fejlesztés a versenytársaitól, hogy a megszokott uniformizált miliő helyett egy kellemes és kényelmes életteret kínál – nagy zöldterületek között. A bérbe vehető területek ugyanis nem egy nagy házban, hanem nyolc, földszint plusz négyemeletes épületben helyezkednek el, amire a sűrűn beépített városbelsőben már nincs lehetőség. Így a 2-3 ezer négyzetméter közötti szintterületek sokkal jobb lehetőséget kínálnak az elszeparálódásra, illetve, arra, hogy az egy szinten nagyobb területet kereső bérlők is megtalálják az igényüknek megfelelő irodát. A belsőépítészeti elrendezés – amely az abszolút racionális téralakításra koncentrál – nagyon jól oszthatóvá is teszi az épületeket.
Az irodaterületek is a legmagasabb színvonalú építészeti megoldásokat kínálják. Az épületek földszintjein pedig kávézók, éttermek kapnak helyet, közel 15.000 négyzetméteren.


Az első ütemben 15 ezer négyzetméternyi A+ kategóriájú irodaterület kerül a piacra. A második ütemben pedig újabb 40 ezer négyzetméternyi iroda készül el, ami garantálja, hogy hosszú távon rugalmasan kiszolgálható a bérlők időközben esetleg megváltozott területigénye. Akárcsak a Tópark lakásaira, az irodaterületek kialakítására is jellemző hogy környezetvédelmi szempontból is kiemelkedő műszaki megoldásokat kínál.  

www.irodakereso.info – 2018.08.29.

 

Tópark